om os

Navnet "Flowering" udtrykker vores vision: Et blomstrende Danmark. Flowering Denmark er stiftet af vennerne Johan og Artin, der trods deres unge alder allerede har formået at sætte sit aftryk på den danske blomsterscene. I samarbejde med deres erfarne team har Johan og Artin udviklet Danmarks første blomsterkoncept, der modvirker spild af blomster og fremmer bæredygtighed i branchen.

Kernen i vores forretning er at skabe eksklusive blomsterkreationer af miljøcertificerede blomster, håndsorterede overskudsblomster samt lokaldyrkede danske blomster. Dette formår vi at gøre med vores stilrigtige håndværk og professionelle sans for design, samt vores unikke aftaler med forskellige blomstergartnerier. Flowering kombinerer god stil med god etik.

Lavet af hvem?

Vores blomster

Hvordan er vores buketter af høj kvalitet?
- Vi sørger for kun at bruge blomster i vores buketter, som er af højeste kvalitet.
- Vi køber kun ind til dagens bestillinger.
- Vi leverer alle buketter direkte fra vores eget værksted - uden mellemled.

Flowerings team består blandt andet af florister med mere end 30 års erfaring inden for branchen. Alle vores florister gennemgår vores interne blomsteruddannelse 'Flowering Academy', så vi kan garantere, at vores Miljøbuketter altid følger tidens trends. Uanset jeres behov, så er vores team rustet til opgaven. Vi leverer alt inden for blomster.

Hvad tilbyder vi?

Hvad med Flowering

Business?

Flowering Business er lavet med det ene formål, at sikre din virksomhed den absolut bedste oplevelse. Læs mere om det vi tilbyder og udfyld vores formular, så vi kan kontakte jer.

Friske blomster

direkte fra torvet

Selvom vi bekæmper blomsterspild, så tilbyder vi hele 5 dages friskhedsgaranti. For at sikre din virksomhed den bedste oplevelse, garanterer vi altså mindst 5 dages friskhed. Lever vi ikke op til jeres forventinger, får I en ny på vores regning.

OBS: Dette gælder ikke "Flowering Single Event".

"Flowering Single Event"

Disse blomster er hovedsagligt fra overskudslagre, og typisk udsprunget. Ved brug af "Flowering Single Event" sparer din virksomhed op til 50%. Dette er yderst fordelagtigt til store begivenheder, hvor blomsterarrangementerne kun skal holde et par dage.