HVAD TILBYDER FLOWERING?
Flowering tilbyder alt inden for blomsterkunsten, såvel som andre blomsterleverandører. Vores professionelle hold af florister kan med garanti dække din virksomheds blomsterbehov. Om det er en buket om ugen eller 100 dekorationer til en begivenhed, så er vi rustet til enhver opgave.
Udsmyk jeres arbejdsplads med friske bæredygtige blomsterarrangementer sammensat af lokalproducerede danske blomster og eksklusive overskudsblomster.
Udfyld vores formular og få et uforpligtende pristilbud. Vi tilbyder også et gratis møde med vores kreative direktør, der kan rådgive om hvilke blomster, der kan dekorere jeres arbejdsplads bedst mulig.
Med Flowering kan din virksomhed nyde blomsterkunsten uden at efterlade negative aftryk på planeten.
Gør det rigtige, få mere for dine penge og vælg den klimavenlige løsning.
- Flowering Denmark
PLANTER OG TRÆER
Hos Flowering tilbyder vi at dekorere din arbejdsplads med planter direkte fra naturen. Vi har bl.a. et stort udvalg af lokale danske træer.
  Plantepasning
  Nordiske træer
BÆREDYGTIGE BLOMSTER
Vælg den miljørigtige løsning, og spar samtidig penge! Bestil dine blomsterarrangementer hos Flowering. Vi laver alt fra buketter til ophæng.
  Overskudsblomster
  Bedst til prisen
TØRREDE BLOMSTER
Har din arbejdsplads valgt at have tørrede blomster? Så vælg de bedste af slagsen hos Flowering. Vi laver både buketter og dekorationer af tørrede blomster.
  Lang holdbarhed
  Ingen pasning